Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.09.2009, 09:52
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Co do Łobo, to żałosne jest obrzucanie go blotem przez Was.
Zachowywujecie się tak, jakby to on wręczał te łapówki lub organizował zrzuty.
A on był tylko jednym z wielu, ktorzy w tym uczestniczyli. Nie wiadomo nawet czy z wlasnej inicjatywy.
Piszecie tak, jakbyscie nie znali polskich realiow futbolowych...
Eh
Co z tego, że nie z własnej winy? Owszem było wielu, ale czy ktoś go zmuszał do kupowania meczów, zrzucania się na sędziów? Nie ma co usprawiedliwiać HANDLOWANIA meczami! To ohydne zjawisko trzeba tępić i jeżeli Łobodziński zostanie oskarżony o korupcję, zostaną mu postawione zarzuty prokuratorskie, to mam nadzieję, że dostanie kopa w dupę i więcej go w naszych barwach zobaczymy. Bo ja osobiście nie chcę, aby w drużynie, której kibicuje od dziecka grał sprzedawczyk, człowiek który zabijał istotę sportu, ducha czystej rywalizacji, o wyniku której decydują tylko i wyłącznie umiejętności oraz aktualna forma. Wolę grać do końca sezonu z Papieżem lub Burliga na ławce niż widzieć koruptora w protokole. Wszystko to, oczywiście, jeżeli zostaną postawione mu zarzuty. A nawet jeżeli nie to i tak niesmak pozostanie.
Powód: składnia:)
Ostatnio edytowane przez fialo : 29.09.2009 o godz. 09:53.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując