Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2009, 19:40
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Marszałek napisał:

Faktycznie coraz "lepiej" się prezentuje. Ma już na koncie 3 zdobyte bramki z 4 straconych przez Wisłę.
I to w zaledwie 8 kolejkach.
Tak, tak wiem, same przypadki. Dziwne, że np. od Muchy piłka nie odbija się do własnej siatki.
Lubię merytoryczną dyskusję. A zatem z mojej strony.
Polonia Bytom, Mariusz wyjmuje piłkę,która niechybnie zmierza do brami. Gdyby to wpadło byłoby 2-0. Czy w kilkanaście minut by odrobili?
Polonia Warszawa, przypadkowe podanie i polonista wychodzi na 1 na 1. Mariusz wychodzi z tego obronną rękę, dość powiedzieć,że facet chciał przerzucić Pawełka. Ten jednak wyczuł wszytko i obronił.

Jeśli Mariusz zasługuje na joby,gdy gra padakę i popełnia dziecinne błędy wszyscy to zauważają i mieszają go z błotem. Będąc rzetelnym wobec siebie po opierniczaniu należy go chwalić gdy idzie dobrze. Myle się?

A co do farfocli. One są dziełem przypadku, niczego więcej. A ten Twój wybitny Mucha puściłby szmatę, zaraz na początku spotkania, gdy Peszko leżąć! ograł Choto i skierował piłkę do brami. Jakoś tego nie zauważasz,ze Mucha nie interweniował, bo nic nie mógł zrobić a bramka dlatego nie padła,bo piłkę sprzed linii wybił obrońca. Tak więc zanim napiszesz co się komu zdarza, proszę oglądaj dokładniej mecze.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując