Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2009, 15:43
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
No to juz wiemy dlaczego Wojciech za kazdym razem gdy ktos spytal go o ustawianie spotkan w Zaglebiu, blyskawicznie ucinal rozmowe i nigdy nie dorzucil przy tym chocby krotkiego "zapewniam ze jestem czysty", czy "nie mam sobie nic do zarzucenia". To dlatego, ze ciagnie sie za nim smrod czynnego uczestnictwa w korupcji.
Jak wam sie wiekszosci dobrze mowi.
Ludzie grajac w A klasie sie mecze ustawia za keg piwa bo sie juz bylo pewnym utrzymania czy awansu. I niech mi ktos powie ze jako junior, starszy junior czy juz grajacy w pierwszej druzynie przyjdziecie na traning gdzie trener( bo swagier tam gra) albo prezes( babcia lubi ten klub) powie, powiedza musimy przegrac ten mecz bo szkoda chlopakow z sasiedniej wsi ale w zamian bedzie darmowy zimny browarek wstanie i powie ze sie nie zgada.
To jest chyba glupi albo sie z glupim na lby pozamienial bo czeka go lincz albo co najwyzej bedzie pilki na meczu podawal za bramka.

A co dopiero gdzie idzie ogromna kasa ma powiedziec mlody zawodnik czy chociaz jeden czy dwoch ktorym sie to nie podoba.
To by sie mu autko spalilo, albo na treningu okropna kontuzja przytrafia, jak sie siedzi miedzy wronami to sie kracze jak wrona nawet jak sie jest kura.

Ja nie bronie Lobodzinskiego czy innego zawodnika ale radze popatrzec na to troche z innej strony, bo meczu nie ustawi tylko prezez czy trener czy jeden lub dwuch zawodnikow o tym musza wiedziec wszyscy na sedziemu konczywszy bo sie stania tak jak nam raz na meczu.
Mecz byl sprzedany tylko ja jako mlody bramkarz o tym nie wiedzialem i mecz wybronilem, i zamiast pochwaly w szatni po meczu zjechano mnie rowno ze z nich debili zrobilem.
Tylko ptem ktos sie kapna i powiedzial ze mlodemu nic nie powiedziano.
,
Odpowiedz cytując