Wyświetl pojedynczy post
Jakuza
Senior Member

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.09.2009, 12:59
Jakuza napisał(a):Wyświetl post
Chciałem was zaprosić do serwisu Lockerz.com. Co w nim jest szczególnego? to że za odwiedzanie strony, granie w gry na stronce, wypełnianie pytań i ankiet zbieramy punkty - np. za samo codzienne wchodzenie na stronę dostajemy 2pkt. W puli nagród mamy ubrania, elektronikę i inne rzeczy np. najtańszy iPod jest do zgarnięcia za 150 Pkt + 20pkt wysyłka do PL - po 15 października wysyłka będzie darmowa ( oczywiście rzeczy na które możemy wymieniać pkt - jest dużo i będzie ich przybywać )

Na stronce nie można się zarejestrować, wchodząc przez nią - wymaga zaproszenia od kogoś z wewnątrz. Dlatego każdego zainteresowanego proszę o podanie e-maila tutaj w temacie lub na PW a stosowne zaproszenie wyśle z mojego konta. Od razu odpowiem co z tego mam? 2pkt za zaproszenie kogoś z zewnątrz i tylko tyle + po 20 zaproszonych gościach T-shirt ( Przy okazji odpowiem T-shirt do naszego pięknego kraju nad Wisłą, doszedł do mojego znajomego po 2 tygodniach oczekiwań także z nagrodami powinno być podobnie )

Oczywiście na wszelkie pytania związane z tą stroną chętnie odpowiem. Myślę, że to ciekawa rzecz wymagająca zainteresowania, myślę, że dziennie nie zajmie wam więcej czasu niż minutę ( bo tyle wymaga włączenie przeglądarki, wpisanie adresu, zalogowaniu i zainkasowaniu pkt-ów ).

Także jeśli ktoś z was jest zainteresowany podajcie maile ( w temacie lub na PW ) a ja wyśle wam zaproszenie.
Do znajomego doszła wczoraj gra na PS3 - Prototype. Więc jak widać serwis działa należycie.

Także jeśli by ktoś jeszcze chciał zaproszenie to pisać na PW
Oczywiście na wszystkie pytania związane z serwisem odpowiem tutaj w temacie lub na PW
Odpowiedz cytując