Wyświetl pojedynczy post
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2009, 18:39
Po mojemu grajkom się najnormalniej nie chce. Każdy z nich potrafi grać lepiej, ponoć są dobrze przygotowani do sezonu, na miejsce Baszcza i Zienia przyszli nie gorsi, ze zrozumieniem na boisku nie powinno być problemu bo skład prawie taki sam jak w ub. sezonie. Wychodzi że to totalne olewatorstwo.

Najbardziej mnie smieszą te same tłumaczenia w wypowiedziach pomeczowych "zabrakło koncentracji", "rywal nas zaskoczył", "nie spodziewalismy się" itd.

Dostaniemy gruby w....... niekoniecznie od Amiki czy Legii, ale od drużyny której będzie się bardziej chciało niż Polonii Bytom i skończy się Lato z radiem.

Dla mnie nasi piłkarze są na dzisiaj żałosni i trzeba nimi wstrząsnąc póki jeszcze mamy furę szczęścia i wygrywamy.

Nie, nie jestem malkontentem, tylko nie cierpię grania na "od....... się" i oszukiwania mnie jako kibica.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując