|
Bez jaj pomieszczenia dla kibiców, prasy,klubowe muszą wykończyć i pewnie to jest w specyfikacji- no chyba że to zrobią np. tylko na A,B a C zostawią w stanie takim jak na D.
I tu mam apel- trzeba ludzie coś z tym zrobić bo znając mentalność i szybkość działania Miasta i Majchra to stadion w połowie nie będzie wykończony:
1.O wykończeniu D nawet nikt niewspomina- jak wogóle będą wchodzić na nią kibice?Przez boczne wjazdy?Dobrze wiecie że w takim stanie stadion może stać wiele lat.Od wyborów do wyborów- wiecie przecież o co chodzi...przecież zrobienie klatek i kibli to nie jakieś nie wiadomo co...reszta może sobie stać
2.O kolorze krzesełek trzeba krzyczeć już- jak to robi Lechia u siebie- za pół roku będzie grubo za późno bo zostaniem z jedną ładną trybuną a reszta będzie niebiesko-żółta.No przecież to jest porażka.Lech trybuny Niebiesko białe, Legia w swoich barwach , o pasiastych damach niewspominam bo oni sobie nie dali zrobić zielono-żółtych (na przykład trybun),Lechia -walczy o swoje barwy, a my...?
3.To samo tyczy się elewacji, a właściwie jej koloru.Kto wymyślił niebiesko-szarą elewacje..?Czy my nie możemy mieć jak większość szanujących się klubów zrobionego stadionu w barwach klubowych, z jakimś odwołaniem do tradycji....dzięki Bogu w wielkich bólach udało się wywalczyć Gwiazdę na D i tyle...
Róbmy coś.Może SKWK - pociągnie temat- ja się osobiście chętnie przyłącze, myślę sporo innych osób także
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 27.09.2009 o godz. 12:00.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
|