!!IRIVER!! napisał(a):

Ktoś tu pisał - "Po co Janczyk, jakim prawem "
No to wam Dawid zamknął gęby. Dwie bramki dziś mimo niby stłuczonego stawu skokowego. 
matizaq - chwała nie wiem komu, w każdym razie jakiemuś Wszechmocnemu, że to nie Ty powołujesz ludzi do kadry... Pawlusiński..., może jeszcze Cabaj na bramkę? 
Piszczek akurat ostatnio zanotował dobry występ w Hercie, więc zejdź z niego. Choć zgodzę się co do Cetnarskiego, na pewno szansę powinien dostać. Brzyski? Sobiech? Niech Ruch wygra jeszcze z 4-5 meczy, wtedy pogadamy o tych gwiazdkach. Zweryfikują ich mecze 12, 13 i 14.kolejki, kiedy zagrają z Legią, Jagą i Lechem (kolejność przypadkowa.)
|
Dokladnie po to tu wszedłem, żeby napisać jaką plugawą strona jest weszlo.com i ludzie jacy za tym stoją. Ja nie będe tutaj pisał o sensowsnoci niektorych powołań Majewskiego. Ale toc o oni wypisuja to przechodzi wszelkie normy. Najpierw sprawa Dudka. Jezeli kolęs byłby słaby i ni epotrafił grac to Real Madyt wziąłby sobie innego bramkarza. I tyle w tym temacie. Mowienie ze to emeryt jest z dupy, bo Peter Shilton bronil do 40stki bodajze. Poza tym opluwa go Kowalczyk, który to nie potrafił sie utrzymać w Betisie, chlał na nonstopie, a na koniec wrócil do Legiunii i człapał po boisku.Przeważnie po ileś tam minut bo całego meczu nie wytrzymywał kondycyjnie. A mial mniej lat jak Dudek. Jezeli mamy oprocz niego lepszego bramkarza to prosze pokazać. Bo Boruc juz zawał tyle goli w tych eliminacjach , ze niech lepiej zostanie w domu i je sałate co by mu kg spadły.
No i Janczyk. Ze Lubanski sie dziwi, po co Majewski powołuje kontuzjaowanego. No to Ci glupi Belgowie jak zwykle wpuscili naszego chorego bidulke a ten przypadkiem dwa gole wpakował.... Albo pisze głupoty Lubanski albo pisze glupoty weszlo.com.
Trzecia sprawa. To kogo ma powlac ten Majewski skoro zawiedli ci najlepsi, co? Skad ma wziąc kopaczy lepszych od tych cpo byli a innych i lepszych od tych co nie byli, co? Z Tesco? Nie znosze takich malkontentów a'la Zarzeczny albo Kowalczyk. I denerwuje mnie , ze tacy ludzi emają wpływa na opinie ludzi.