|
Skala 1-10
Pawełek - 6 - przy bramce bez szans, piekna interwencja, a tak to bez interwencji, moze jeden nieudany wykop
Alvarez - 3 - najsłabszy mecz w Wiśle, kilka razy łatwo ograny, nieudane wrzutki
Głowacki - 5 - również najsłabiej w tym sezonie w lidze, kilka błędów typu za krótkich wybić piłek itp
Marcelo - 3 - bardzo słaby mecz jak na jego umiejętności - ale to skutek jego kontuzji, zagrał na poziomie Jopa z poprzednich meczów
Brożek - 4 - bardzo słabo, błąd przy bramce, słaba współpraca z Diazem, w ogóle dzisiaj przegrał sporo pojedynków
Kirm - 1 - najsłabszy na boisku, nie wiem czy zrobił coś dobrze, następny mecz - ławka, odpoczynek
Sobolewski - 5 - na pewnym poziomie, jednak dalekim do tego z Maja obecnego roku; bez wiekszych bledow, ale tez dobrych zagran
Jirsak - 5 - poza asysta i rzutem roznym, bardzo slaby mecz, sporo strat, sredni wystep, ale asysta piekna
Diaz - 3 - on nie jest lewym pomocnikiem, nie wiem po co go tam trener wstawia, po zejsciu Jirsaka uspokoił gre, miala byc 4, ale to on podawal pilke Mierzejewskiemu, nei wiem czy tam faulu nie bylo, ale to zagranie na minus
Brożek Paweł - 6 - dobry mecz, jak na ten sezon w wykonaniu Pawła, Gol i niezla gra, niezła jak na poziom tego meczu
Małecki - 6 - na poziomie Brozka, strzelil gola, zrobil troche szumu, jest chyba jedynym pilkarzem w Wisle, ktory moze zrobic sam akcje, dzis malo mu wychodzilo
Cwielong - 4 - troche na wyrost czworka, ale w nastepnym meczu musi byc w 1 skladzie (za Slowenca), zrobil troche szumu, mial jedna solowa akcje
Łobo - 2 - slabo, nic nie pokazal w przeciwienstwie do Cwielonga, wygladal jak ktos nie mial sil - po 5 minutach przebywaniu na boisku
Słabo było, wyglądało to tak jakby grali od niechcenia, wiedzieli ze wygraja, ale nie chcialo im sie strzelac wielu bramek
|