Wyświetl pojedynczy post
Genio
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2009, 18:17
szarkoz napisał(a):Wyświetl post
Nie polecam

Pograć przyjemnie można chyba tylko na kierownicy (chociaż niektórzy ich posiadacze też narzekają) gdyż na klawiaturze model jazdy jest tak tragiczny, że ma się ochotę grę rzucić w kąt.. samochody prowadzą się jak po lodzie, albo jakaś łódka... Żadna też z tej gry symulacja, jak media ją kreują, bo to po prostu nieprzystępna arkadówka. Nawet w rFactora byłem w stanie sobie dobrze radzić grając na klawiaturze, a tutaj po kilku godzinach mam już dość. Do tego trzeba jeszcze dodać praktycznie brak możliwości tuningu wizualnego i malowania samochodu (tzn. malowanie jako takie jest, ale jak spróbujecie to prawdopodobnie szybko się wam zabawy z tym odechce i wybierzecie któreś z domyślnych malowań).

Na plus chyba tylko oprawa audiowizualna. Dźwięki silników to muzyka dla uszu. Grafika jest bardzo przyzwoita i co więcej, dobrze zoptymalizowana gdyż gra chodzi na max. detalach na moim 2-letnim kompie.
zauwazylem ten sam mankament w prowadzeniu pojazdow, i wydaje mi sie ze rozwiazaniem byloby szybsze centrowanie kierownicy po skrecie, ale nie wiem ktora, i czy w ogole ktoras, opcja za to odpowiada
Odpowiedz cytując