|
Gdyby założono siatki to strefa buforowa można by nie brać pod uwagę.Jak to zostanie rozwiązane przekonamy się jak skończą stadion mam nadzieję, że ktoś pójdzie po rozum do głowy.Podzielam element twoje zdanie twierdząc że lepiej by było gdyby sektor gości został na E tam gdzie był tylko o ile pamiętam to sektor gości ma mieć 5% pojemności stadionu i po prostu musieli by podzielić jeszcze sektor E4 aby dostosować odpowiednią pojemność dla przyjezdnych a z tym było by ciężko.
A teraz takie pytanie wie ktoś jak będzie rozwiązana sprawa z wejściami do sektora gości ?Według stadionwisły.info będą osobne wejścia na górne jak i dolne piętro narożnika i teraz moje pytanie czy oni będą wprowadzać gości od 2 stron czy wejścia będą w jednym obszarze który będzie zabezpieczony i odzdzielony od reszty.Bo jeżeli nie to już widzę jak zablokują ulicę między stadionem a Parkiem Jordana i znowu trzeba będzie chodzić 2 razy dłuższą drogę przez park...Nie żebym narzekał i martwił się o gości tylko wydaję mi się że będzie to nie praktyczne rozwiązanie.
Ostatnio edytowane przez FajQ : 25.09.2009 o godz. 20:28.
|