Wyświetl pojedynczy post
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2009, 06:30
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Sami ich sobie "wychowalismy".

Kto kopnie pilke na bramke w miare mocno,i potrafi dosrodkowac blizej niz w 5 rzad trybun ,oraz tu uwaga rarytas! przyjac pilke w biegu to prawdziwy SKARB I GWIAZDA!
Do Repry go,a nie sory u Benhauera grali ci co zwykle nie grali w klubach wiec to wyjatek.

No a taka gwiazde to trzeba sowicie opłacic ,by miala gdzie sie szlajać po klubach , i szukac innych rozrywek po kasynach ,ot co gwiazdorskie umiejetnosci ,pensja to i rozrywka najwyzszej klasy tez musi byc.I potem jedzie taki zmanierowany pilkarzyk na zachod ,widzi jak chlopaki zapier****ja na treningach ze tylko dym widac ,i po pol roku chce do domu wszak tu dalej bedzie gwiazda

Błedne koło jak h*j.
Dla mnie każdy zarobiony lub nie gwiazdor może grzac całą noc w kasynie lub bawic się z panienkami ale następnego dnia na treningu czy też meczu ma zaperdzielac za dwóch , takim przykładem jest dla mnie przypadek Nikoli który razem z Zieniem i Gołym swego czasu pobalowali jednej nocy ale następnego dnia , a było to już w okresie roztrenowania byli najlepszymi graczami rozegranego meczu i zdobyli dwie bramki takiego zaangażowania życzyłbym sobie w każdym meczu bez względu na okoliczności .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."