Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2009, 18:32
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post

Jesteś tak stronniczy że głowa boli, nie lubisz Małeckiego i za wszelką cenę umniejszasz wszystko co robi... nawet bramki. Dla mnie jest to żałosne.

(Małecki nie jest wybitny ale wypada sprawiedliwie oceniać jego grę)
Nie,to nie kwestia lubienie czy nie lubienia. Tutaj rzecz rozchodzi się o umiejętności,ktorych gość za wielkich nie posiada. Dla Ciebie wyznacznikiem jest mecz z Hetmanem Zamość. Dla mnie to co widziałem w ostatnim meczu ligowym. Wybacz ale mecze sparingowe lub takie z Hetmanem to traktować można jak zabawę. Niech strzeli bramki w meczach ligowych z Legią lub Amiką i niech tam będzie wyróżniającym się piłkarzem,powkręca kliku kolesi,to wtedy pogadamy. Póki co to z ogórkami coś tam nastrzelał i wielkie halo. Niech w takich meczach coś pokaże. O ile wcześniej nie odejdzie do WHU rzecz jasna. Bo oki co jest przeciętniakiem a rozgłosu wokól niego co nie miara.

Poza tym jak naszych ligowców serio nie traktuje. Czy to Małecki czy nie. Wystarczy solidny obrońca i chłopak nie wiedziałby co robić.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 23.09.2009 o godz. 18:34.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.