Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2009, 20:43
Brożek w Premiership. Małecki z kontraktem 40 tys. miesięcznie. Diaz w Ligue1. Ćwielong podporą reprezentacji. Sobolewski w West Hamie. Piotr Brożek do kadry !

Tak zatytułowane artykuły czytałem ostatnio w Internecie. Po dzisiejszym spotkaniu( meczem tego nazwac nie mozna, bo mecz to był w derbach Manchesteru) te nagłowki brzmią jak żart. I to śmieszny, a nie Strasbourgerowy. Nasi wielcy piłkarze "grali" dzisiaj, tak jakby mieli na wszystko wy***bane, bo mecz sie i tak sam wygra. OTÓŻ NIE. Każdy mecz nawet z Polonią B. u siebie trzeba wybiegać. Przeciwnicy sami goli sobie strzelać nie będą.

Osobny akapit poświęcę Łobo, bo to co ten gościu wyprawia na boisku to jest TRAGEDIA, ŻENADA, MASAKRA - wymieniać dalej? Mam 18 lat, coś tam piłkę kopałem, niestety kontuzja i marzenia o karierze można między bajki włożyć. Jednakże myślę, że technikę mam od niego lepszą. To co facet jest drewniany i PRZERAŹLIWIE, PRZERAŹLIWIE wolny - tego się nie da opisać. Taki zawodnik gra w drużynie Mistrza Polski i w reprezentacji. Coś tu jest nie tak.

JEDYNY piłkarz który się mi dzisiaj podobał do JIRSAK. Po wejściu na boisko zawsze był pod grą, szukał piłki, wystawiał się rozgrywał. Niestety w następnym meczu oczywiście usiądzie na ławce. Skorża się przywiązał do Diaza z Sobolewskim w środku, nie wiadomo z jakich powodów.. Wobec katastrofalnej formy Łobo proponuje trochę zaryzykować, posadzić go na ławie, na prawą pomoc przesunąc Kiro, Diaz na lewą, a Jirsak w środku. Koniec, strasznie jestem dzis wkur***ny. Miał być taki piękny handicap...
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując