daniello1987 napisał(a):

Szkoda punktów! bardzo szkoda. bo mecz u siebie. a za tydz znowu gramy jako gospodarz z Polonia W. mam nadzieje ze taki lodowaty prysznic znowu podziała na naszych chłopaków pozytywnie!!
Ps. mam nadzieje ze Skorza wreszcie da zagrac Jirsakowi od poczatku meczu a Diaza da na ławe
|
A ja mam nadzieję, że
Jirsak wejdzie do gry ale za Sobola. Przykre, ale wyłącznie za nazwisko nikt nie powinien grać a po Sobolu na boisku pozostało już tylko nazwisko, tak jak po Cantoro. Już nawet nie motywuje drużyny i dlatego jego rolę przejął Małecki, który wraz z psioczącymi na wszyskich, tylko nie na własną żenadę Brożkami, tylko deprymują a nie motywują innych. Szkoda, że nie ma innych Jirsaków, możliwych zmienić Piotra Brożka, Pawła Brożka, Wojtka Łobodzińskiego, Andraża Kirma czy Patryka Małeckiego. No ale właśnie dlatego być może wymienieni chłopcy nie mają motywacji do gry, bo przecież pieniądze i tak zarabiają za małe, jak na swoje umiejętności, oczywiścuie w/g ich subiektywnie skrzywionej wyobraźni. Oby Marcelo jak najszybciej powrócił do gry, bo dzisiaj Singlar z kulawą nogą, podawał i grał lepiej niż zdrowy jak koń Piotrek Brożek czy doświadczony inżynier Jop, walczący podono z Marecelo o skład.