Wyświetl pojedynczy post
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2009, 18:23
Cupial pojechal dzisiaj do Sosnowca radowac sie z pobicia przez jego zespol rekordu, a zamiast tego zostal wyjatkowo brutalnie uderzony w twarz, bo jak inaczej nazwac ta parodie gry jaka zaserwowali mu Skorza i kopacze ?

Wyszla niestety cala prawda o obecnej Wisle. Ja wiem ze fajnie jest wygrywac z Belchatowem grajacym w 10-tke lub z Jaga nieumiejaca grac poza Bialymstokiem, tudziez z przegrywajacym wszystko Zaglebiem, tym bardziej jesli takie wygrane przychodza jedna po drugiej, jednak gdy tylko poziom przeciwnika wykracza delikatnie poza srednia ligowych miernot, to powtorka z Levadii jest niemal w 100 % murowana.

Osobna smutna sprawa jest dla mnie postawa Pawla Brozka. Twierdze, ze mimo nieslychanie silnej konkurencji ze strony druzynowych kolegow, to on jest najwiekszym rozczarowaniem tej rundy. Nawet pomimo tego, ze niedokladnosc Maleckiego dawno juz przekroczyla wszelkie dopuszczalne granice, pomimo tego ze Lobo gra jak gra (czyli nie gra), czy ze Sobol zaliczyl regres itd.itp.
Choc bardzo mu tego zycze, to nie wiem czy Pawel zdola sie jeszcze w tym sezonie wspiac na dobry poziom.
Z kazda kolejna kolejka zaczynam tracic nadzieje, bo poza nielicznymi udanymi zagraniami, ktore mozna zliczyc na palcach jednej reki, nie widac u niego zadnego wzrostu formy.

Jeszcze slowko ode mnie o panu Siejewiczu. Najpierw w meczu z Arka, gdy niemal oderwano Kirmowi noge, gosc nie tylko nie pokazal czerwonej kartki, ale nawet nie dopatrzyl sie faulu !
Dzis niestety poszedl o krok dalej i wypaczyl wynik spotkania, nie uznajac bardzo pieknej prawidlowo zdobytej bramki. Jak tak dalej pojdzie, to nie zdziwie sie, gdy doczekamy sie przed meczami wnioskow o zmiane arbitra, tak jak to bylo chociazby w Poznaniu, gdzie nota bene starania Smuda zakonczyly sie powodzeniem.
Odpowiedz cytując