Wyświetl pojedynczy post
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2009, 18:02
heh..Panowie Powiem tyle,że jeśli Małeckiemu nie pasuje to,że zarabia w Wisle 8 tyś na miesiąc i chce 30 tyś to ja bym mu powiedział,że te 30 tyś to on dostanie ale rocznie..ZERO DZIŚ..jedyne co mi sie spodobało u niego to jak sie dzis zachowywał przed meczem Mielcarski mówił,że sobie z nim porozmawiał o jego zachowaniu,może to pomogło i widać po takim meczu mentalność zawodników,Sobol jak schodził z murawy to ze złosci popchnoł kamerzyste a co po niektórzy to usmiechali sie do siebie ..Jirsak duuzo lepszy od Diaza bede to powtarzał jak mantre bo to widać gołym okiem,i nie zmienie swojej decyzji nawet gdyby Diaz strzelił 5 takich bramek jak dziś te nieuznaną.Generalnie mnustwo okazji..SZkoda bardzo strzału Kirma..mozna powiedzieć,że Wiślacy sami sobie zgotowali taki los,mi trener zawsze mówił,że jak czasem nie idzie w meczu,nic nie chce wpaść i jeśli udaje się taki mecz zremisować to drużyna pokazuje charakter i ja mimo wszystko wierze,że to był wypadek.Bede sie moflił o to zeby w nastepnej kolejce za Łobo grał PePe a za Diaza Jirsak.AMEN.
Odpowiedz cytując