Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2009, 13:57
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
7 kotów ma po części rację. Jestem daleki od 'plucia' na niego ale jakoś nie uśmiecha mi się że ktoś o tak średnich umiejętnościach zarabia tyle kasy. I jeszcze teksty typu 'wiem wiem zajebany byłem' w 60 min meczu. Porównajcie go z Małym, który umiejętności na razie ma jeszcze średnie, ale walczy na boisku aż miło - a gra za amatorską pensję.

PS. Tak, cieszyłem się ze zapewnił nam zwycięstwo w meczu z Lechią - chociaż impuls do tego dał Zieniu strzałem z wolnego i wyrównaniem.
No to jak juz ne bedzie Lobodzinskiego to zacznie sie jazda po Brozku bo tez zarabia sporo a narazie Malecki strzelil wiecej bramek.
Ludzie co ma do tego kto ile zarabia, RN dala mu tyle kasy i koniec. A ze nie spelnia oczekiwan? Brozek tez nie, Jirsak tez idac takim tokiem rozumowania powinnismy pozegnac polowe kadry, tylko nie tedy droga.

Jak RN uwala kolejny transfer to placz ze powinno sie placic wiecej kasy zeby sredniej klasy kopacze nie uciekali na Cypr bo z takimi kontraktami to polska liga idzie na dno. Ludzie zastanowcie sie czego chcecie od zycia.

Byl Zieniu to byla jazda po nim ze patalach nie potrafi prosto pilki podac, jak odeszedl to zale ze Bednarz zle zrobil puszczajac Go i nie proponujac nowego kontraktu.
Wiekszosc tutaj piszacych jest jak choragiewka na wietrze, trzepoce sie jak wiatr zawieje.
,
Odpowiedz cytując