Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.09.2009, 11:51
bieniuTS napisał(a):Wyświetl post
Ciekawy koment ze strony futbol.pl do artykułu o rzekomym udziale Łobo w korupcji... Ktoś im pojechał, czemu nie czepią się Iwańskiego z Legii i że to robota " warszafki". A tu taki kwiatek wyskoczył:

lechita
napisał: 2009-09-18 10:55:41 - IP: 195.116.91.201
Oj Wiślak nie przesadzaj z wulgaryzmami!!!! WSZYSCY są umoczeni w tym bagnie które zafundowali nam- kibicom, koledzy byłego prezesa Listka!!! Legia także jest umoczona tak jak Zagłębie, Arka, Korona, Lech, czy Wisła!!! Nie było świętych. Kto chciał awansować czy grac w pucharach musiał się opłacać czarnej mafii!!! Jak w tym roku czarnuchy skręcili na wiosnę Lecha.... Już na początku kwietnia (Lech był jeszcze liderem) w Poznaniu mówiono że Wisła będzie mistrzem, a Lech zdobędzie Puchar Polski!!! Ta pieprzona liga dalej jest skundlona i ja przestałem chodzić na ustawine mecze!!!

Ręce opadają...
A czemu opadają?Tak z ciekawości pytam.

Poza tym Wisła zawsze była zawsze omijana przy powołaniach,zawodnicy itd. Frankowski,Żurawski, to już są najbardziej jaskrawe przypadki. Ile było szumu aby ich powoływać. Nawet meczów reprezentacji nie chcieli tu organizować. Dla mnie to wyznacznik,że jednak nie wszystkim było pod drodze w pewnych sprawach. Poza tym byliśmy zawsze za silni na to aby ktoś mógł nas skręcić. Lechita jednym słowem tłumaczy swoją nieudaczność, swego klubu raczej korupcja. Po to skręciliśmy MP,aby później w dziwnych okolicznościach polec z Levadiąlogika zajebista.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując