Wyświetl pojedynczy post
MichauSzczu
Banita

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.09.2009, 17:13
Watts napisał(a):Wyświetl post
Lukjanovs to generalnie nominalny napastnik, ale w paru innych meczach Lechii tak samo jak i wczoraj było widać że robi sporo pracy poza samą szpicą. Nie podoba mi się w nim tylko słabe wykończenie i indolencja strzelecka pod samą bramką. Natomiast jak już napisaliście, sporo dobrej, kreatywnej roboty wykonuje między szpicą (na której notabene w I połowie chyba grał sam, bo potem to już Kafarski nie wiem czy miał przebłysk geniuszu i celowo puścił przebojowych Wiśniewskiego, Zabłockiego a na końcu Kowalczyka, czy to był po prostu efekt przypadku). Jego rajdy skrzydłami i rozważne i przede wszystkim kreatywne zagrania w ofensywie (czego przy ściśle defensywnym nastawieniu środkowej dwójki w pomocy u nas brakuje) naprawdę mogą robić wrażenie.

Nie jestem jednak do końca przekonany, czy to byłby zawodnik na Wisłę. Na razie warto mu dać czas na pokazanie się z dobrej strony w polskiej lidze, potem można snuć transferowe domysły. Inna sprawa że jeśli będzie stale pokazywał to co robił np. wczoraj i w derbach Trójmiasta, to możemy śmiało powiedzieć że Lechia zrobiła świetny transfer.

Jeżeli on błysnie w lidze to możemy zapomniec o jego transferze. Lechia baknie leciutko z 800 tys ojro i po robocie.
Odpowiedz cytując