Cytat:
|
A teraz skul ogonek i dobranocka w TV.
|
Kolego nie podoba Ci sie zachowanie Małego (mi tez) a zobacz jak Ty sie odnosisz do braci po szalu. Tak jak mozna nazwac zachowanie Małego chamskim tak te Twoje wypowiedzi do tego tytułu pasuja ;/
Bebeto nikomu nie chodzi o to ze Mały gra zle. Chodiz o to ze za bardzo jest nabuzowany, nie mozna do sedziow pyskowac, czy wyzywac sie na kolegach ktorzy maja slabszy status w druzynie, bo on im nie mowi zeby zagrali lepiej tylko ich opierdala jak jakies szmaty ;/ Chyba wystarczy sie postawic w sytuacji Jirsaka, cichego chłopaka i poczuj sie tak jak on, opieprzony przez młodego lebka... to samo w sytuacji Kirma, chłop nowy w druzynie a tu go opie... młody lebek ktory owszem gra dobrze ale zauwaz on TAK JAK KAZDY PSUJE DUZO ZAGRAN. Ja juz sie wypowiadałem wyzej ze ogolnie nie lubie jak ktos kogos opier..., nikt nie jest nieomylny i kazdy psuje mniej lub wiecej akcji. Czy Małemu byłoby milo jakby w meczu z Levadia gdzie on grał slabiej a jedynie Kirm wykazywal troche zaangazowania to Kirm by go zjechał...