Gordian napisał(a):

Skomentowałem pierwszą część twojego posta dotyczącą skosu na szczycie narożników. Problemu z czytaniem nie mam żadnego. Narożniki wykonane są w taki a nie inny sposób, po to aby dopasować dwupoziomową wyższą trybunę z jednopoziomową niższą. Spasowanie tego w sensowną całość wyszło bardzo udanie. Jeżeli tego nie dostrzegasz "to zmień okuliste bo cie okłamuje".
Narożniki są takie, a nie inne bo wcześniej popełniono kilka błędów, a także w trakcie budowy zmieniono nieco projekt. Podsumowując narożniki są wcale niezłe i połączenie ich z jednopoziomową trybuną wyszło nadspodziewanie dobrze. Mniej szydery a więcej realizmu.
Co do innych rzeczy się nie wypowiadam, tak jak nie wypowiedziałem się wcześniej, więc po co odnosisz się do daszku czy wjazdu dla kosiarek? Tego nie wiem. Drugi raz już dziś powtarzam: Czytanie ze zrozumieniem nie boli.
|
A gdzie ja pisze o tym że całe narozniki sa s.......one? moze mi powiesz? Pisałem o skosie na górze który tam pasuje jak pięść do twarzy i trudno zrozumieć po co tam jest.A narożnik jak narożnik - może mógł być lepszy a moze gorszy .Przy całym tym projekcie stadionu to pewnie może być