Wyświetl pojedynczy post
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2009, 11:42
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Nie jestem ani trochę tym faktem zirytowany. Co najwyżej śmieszy mnie jego zachowanie na boisku. Pokrzykiwania, wymachiwania rękomataka dziecinada, tym bardziej,że nie ma on naprawdę jakiś nieprawdopodobnych umiejętności. Dużo biega,wiatr robi i tyle. Ligowiec solidny. Zachowuje się jakby był nie wiadomo kim. Prawda jest taka,że musi się jeszcze bardzo ,ale to bardzo dużo nauczyć. Więc niech energię na to zachowuje a nie na opierdalanie kolegów z zespołu.
Ja to bym jednak trochę zmian wprowadził w Twojej wypowiedzi. W Wiśle nie ma solidnych ligowców, w Wiśle są najlepsi ligowcy w kraju. Solidnych ligowców to może mieć Polonia Warszawa, czy Polonia Bytom. Żadna polska drużyna nie ma lepszych piłkarzy ani trenera, dlatego co roku ogląda nasze plecy. Tym bardziej Małecki nie może być solidnym ligowcem, skoro jest wiodącą postacią wśród najlepszych ligowych piłkarzy i po raz kolejny zapewnia nam zwycięstwo. Ponadto kiedy mowa o największych talentach w polskiej piłce, Małecki wymieniany jest w pierwszej kolejności i chyba mało kto wątpi w to, że zabraknie go na Euro 2012. Oczywiście jeżeli będzie dalej się tak rozwijał. Odnośnie zachowania względem Jirsaka wypada się z Tobą zgodzić, ale nie róbmy wielkiego problemu z tego, że go trochę o.......ił. Co do zachowania względem sędziów, to jest wina przede wszystkim sędziów. Widzieliśmy jak powinna wyglądać reakcja sędziego z meczu ze Śląskiem. Od tamtej pory Sobol, czy Baszczu nic podobnego nie zrobili. Patryk też w końcu dostanie nauczkę.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując