Wyświetl pojedynczy post
GregorTS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.09.2009, 01:05
Mowi sie ze mistrza zdobywa sie na wyjazdach i w meczach ze sredniakami i dolem tabeli...no to by bylo pozamiatane. Ale przypominam wszystkim sezon 99/00 wczesniej po zdobyciu mistrza z ogromna przewaga Wisla zaczela sezon z kompletem 5 zwyciestw...skonczylo sie jak sie skonczylo.

Jestesmy na dobrej drodze i w nogach chlopakow jest to zeby w najblizszych meczach z gora tabeli odebrali ochote reszcie ligi na pogon za nami.

Ja po ostatnim mistrzu powiedzialem ze trzeba sie nim delektowac bo byl unikalny po fantastycznej walce do konca i ze kolejne tytuly beda zdobywane jeszcze ciezej. Potrzymuje to! O ile mozemy byc wlasnie swiadkami sezonu naszej dominacji to tedencja bedzie taka ze coraz wiecej klubow bedzie aspirowac do majstra.

Sezon nie jest bardzo dlugi wiec przy dobrze rozegranej jesieni moze byc podobna sytuacja jak przed dwoma laty.

Ja sie tylko zastanawiam czy przy ewentualnym mistrzostwie Skorza mialby jeszcze motywacje do pracy z tym zespolem .Ciekawe jakby zrobili spora przewage na zime to bylaby szansa na jakies wzmocnienia via Cupial. W KONCU !! Bo juz chyba korzystniejszego momentu na zmiane polityki transferowej nie jestem sobie w stanie wyobrazic.
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
Odpowiedz cytując