Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2009, 20:10
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
Co wg. Ciebie miał zrobić Jirsak w tej sytuacji?:
a) zlekceważyć zachowanie Patryka
b) odpyskować mu w komicznym języku czeskim, rozbawiając do łez publiczność, która podnosiła by sie dopiero teraz z trybyn ze śmiechu
c) podejść do Patryka i sprzedac strzała?...żeby "nie być pipą i nie dać szmacić się gnojowi"
No to jest dobre pytanie...Nie wiem co powinien zrobić, choćby stanąć i powiedzieć mu by się uspokoił.
Wiemy dobrze że 'zjebki' są częścią futbolu ale czym innym jest zjebać kogoś a czym innym dalsze wyżywanie na bogu ducha winnym gościu jeszcze po meczu.

Ogólnie jak ktoś jedzie po Tobie to wypadało by jakoś zareagować a nie prawie uciekać.Co zrobić pewnie wiedzielibysmy, gdyby Mały zaczął jechać po Brożku,Sobolu czy Głowie...Tylko dlaczego wszyscy też wiemy że do nich by nie fiknął.

Ale żeby tylko oftopa nie było.Musze pochwalić wszystkich których zazwyczaj nie chwale.

Drugi z rzędu prawie bezbłędny mecz Diaza w defensywie, solidna gra Łobo w 1 połowie i dobra gra Pawełka mimo fatalnych jak dla bramkarza warunków w 2 połowie.

ps i ja na prawdę nic do Małego nie mam - szkoda że w ogóle zajmujemy się tym ale no nie ukrywam że w****ił mnie.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 13.09.2009 o godz. 20:16.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując