Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.09.2009, 19:43
Widze ze znowu dyskusja o zachowaniu Małego. Ja sie przylaczam do tej grupy ktorej sie zachowanie Patryka nie podoba. Ok jest waleczny, ambitny, nikt nie mowi ze ma taki nie byc, a widze ze wlasnie wiele osob zarzuca nam ze wlasnie nie podoba sie nam w Patryku ta walecznosc. Otoz nie. Chodiz o chamskie zachowanie i gwiazdorzenie. Zauwazcie ze co mecz jest dyskusja na temat Małego, przyzwyczailismy sie do tego ze Pawłowi czesto cos sie nie podoba i ma pretensje do kolegow ale o ile jemu mozna wybaczyc bo jest starszy to Patryk jest za młody jeszcze i jeszcze za mało soiagnał zeby krzyczec na kolegow a to ze ma pretensje do sedziow i wyraza je w taki sposob jak dzisiaj to juz w ogole bez komentarza. Nikt tu sie na Małeckiego nie uwział tylko spojrzcie na Głowe, Sobola i nawet Pawła Brozka oni jakos az takich wyskokow nie maja wzgledem sedziow i reszty kolegow. Ja powiem Wam ze ogolnie nie lubi jak ktos kozaczy i na innych sie drze. Nikt nie jest nieomylny i tak jak sedzia zle zagwizdze, tak jak Jirsak scgrzani zgaranie to tak samo Mały psuje dziesiatki piłek, ogolnie nie wiem czemu Mały ma pouczac Jirsakow i innych Kirmow, bo jak mowie zagrania psuje kazdy. Do tego jak juz wiele osob mowilo Jirsak to cichy chłopak i napewno nie pomaga mu jak ktos sie na nim wyzywa... Kirm tak samo, jest tu nowy i chyba powinno dac mu sie czas a nie na niego krzyczec...
Odpowiedz cytując