|
Ja nie jestem specjalista w dziedzinie kompow a laptopow to juz wogole. Od 2,5 roku korzystam z hp pavilion dv6226 i jestem zadowolony poza tym, ze bateria szybko stracila zywotnosc. Laptopy sa jeszcze troche z tylu za stacjonarnymi i jesli mialbym kupic komputer do grania to raczej nie bylby to lapek.
Nie przemawia do mnie to co piszesz z kilku wzgledow kupowalem juz nowosci malo znanych firm np odtwarzacz mp4 ktory dzialal dzialal i nagle sie zjebal i nie dalo sie naprawic, wiec stwierdzilem ze lepiej za te same pieniadze kupic pozadna mp3 i dluzej cieszyc sie z jej uzytkowania, podobnie jest z telefonami komorkowymi moim zdaniem nie ma bata na nokie, (chociaz sam nie mam nokii)
piszesz, ze kompy do ktorych podajesz linki bija na glowe vaio a ja porownujac parametry widze, ze kazdy z nich ma lepsza karte graficzna ale wiekszosc z nich ma porownywalnego procka mniejszy dysk i mniej ramow
wiec czym oprocz karty bija na glowe?
bardzo fajna toshiba do ktorej podales link, reszta tj pisalem wczesniej nie mam zaufania do tych "tanszych" producentow
|