Panie miej nas w swojej opiece. To co sie dzieje w PZPNie woła o pomste do nieba ;/ Sytuacja pokazuje dobitnie ze zeby cos funkcjonowało to musi byc madrze zarzadzane, przez własciwych ludzi, dlatego taki Kononowicz nie moze zostac prezydentem Polski tak samo jak Lato nie powinien zostawac prezesem PZPN. Ok były wałki jak był Listkiewicz, była korupcja ale chociaz to wszystko ukrywane a teraz to chca robic kabaret na naszych oczach. Jakis trener na 2 mecze, awaryjny, ze co

!!! Po co, po ch..a, po co ku...a jakis awaryjny trener!!?
Jak zostanie nim Majewski po czy m wygramy 2 mecze czy zdobedziemy 4 pkt a po tym uslyszymy ze dobrze rokuje wiec niech prowadzi kadre do Euro to to bedzie najwiekszy wałek w dziejach naszej piłki- jestem na 100% przekonany ze taki wlasnie jest zamysł, aby dac Majewskiemu szanse, a nie od razu okrzyknac go selekcjonerem na stałe- bo wiadomo jest za słaby, nie ma osiagniec, a jak mu sie jakims cudem uda ugrac ze 4 pkt w 2 ostatnich meczach to pojdzie wałek i zostanie selekcjonerem na stałe. Był Leo i zaczelo robic sie zle, kazdy chciał zmiany Leo tylko ze zapomnielismy ze w tym kraju zawsze moze byc gorzej. To juz nawet nie chodzi o to czy Majewski sie sprawdzi- moze mu sie powiedzie tylko o jakies zasady, jest Franek Smuda ktoremu to miejsce na stanowisku selekcjonera sie nalezy. Dlaczego nie dadza jemu kadry tylko robia z siebie debili. Ta piosenka PZPN PZPN j...c j....c PZPN to chyba jest zbyt delikatna na to co teraz robi ten zwiazek lesnych dziadow. Trzebaby wymyslec cos mocniejszego

hehe Ja juz nie mam na to siły, tylko sie zalamac idzie z takim zwiazkiem i kadra ;/
PS I w ogole nie wiem o co chodzi. Wy podajecie jakies linki gdzie Majewski jest juz selekcjonerem tymczasowym, linki gdzie jeszcze formalnie jest nim Leo, w tv teraz ogladałem wiadomosci sportowe i tylko była opcja ze Majewski jest szykowany na selekcjonera. Straszny haos i nieład, czy ten głupi Lato nie moze jakos podac oficjalnie decyzji ;/ masakra ehhhh