Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.09.2009, 09:43
A ja mam inną wizję co do przyszłego kandydata reprezentacji. Co by się stało gdyby zapytać takiego Advocata Dicka albo uwaga, Murinho. Hiddink dał radę prowadząc Rosję i CHFC jednocześnie to czemuż Jose miałby sobie rady nie dać. Wiem wiem,że gość na co dzień, jeden i drugi mają zajęcie w postaci prowadzenia klubów, ale my potrzebujemy ekipy na Euro 2012. Mamy ale i zarazem nie mamy czasu, niemniej uważam,że tak doświadczeni trenerzy prędzej sobie z tym poradzą, nawet prowadząc zespoły klubowe, niż wynalazki z naszej kiepściutkiej ligi. Równie dobrze możemy zabiegać o jakiegoś gościa z ligi Słoweńskiej. Poziom naszych lig mnie więcej podobny. Bylibyście tak zadowoleni jakby takiego gościa kandydatura nagle pojawiła się w prasie? Uważam,że potrzeba nam trenera z autorytetem,który jest na bieżąco z wielką piłką, ale nie za pośrednictwem TV, który potrafi dostrzec to czego nasze chopy w życiu nie będą wiedzieć gdzie szukać. Tutaj trzeba poszperać po niższych ligach,poszukać kopaczy. Ale trzeba wiedzieć jak szukać. Poza tym taki gość jak wyżej wymienieni, w szatni miałby niesłychany posłuch. A nuż by się okazało,że grający w Polsce kopacze nie są w niczym gorsi od tych co siedzą na trybunach lub ławce na zachodzie i nie trzeba się specjalnie wysilać,aby mieć kadrę po okiem.

Tylko jak pisze to wszytko to nie widze specjalnie symbiozy pomiędzy dziadkami a takim trenerem. No ale podobno Boniek ma wkrótce objąć stery,a wtedy takie rozwiązanie jest możliwe. Tylko znów wtedy nasze łajzy będą na skargi do gazet łazić,ku uciesze ludua to ferment może wyrządzić niepotrzebny./ A co do Bońka, to z tego co czytałem to szykuje się na fotel,bo w październiku ma być jakiś zjazd i wtedy szykowana jest rewolta.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 10.09.2009 o godz. 09:47.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując