Jaroo1 napisał(a):

|
widze twarz Leo i widze ze chcialby sie pod ziemie zapasc ze wstydu, ze nie wie co robic ze sam sie meczy. Masakra./
|
Mógłby przestać męczyć polskich kibiców i odejść z honorem, złożyć rezygnację.
Ale wydaje mi się, że nie będzie to takie proste i jego dżentelmeńskie zasady pójdą w kąt.
Będziemy się z nim męczyć do końca kontraktu albo płacić odszkodowanie.
Inna sprawa, że lepiej dla reprezentacji byłoby zapłacić mu to odszkodowanie i podziękować za współpracę.
Czasu do EURO 2012 coraz mniej, a my potrzebujemy trenera z pomysłem na tą drużynę, z zapałem do pracy, a przede wszystkim takiego, który trafiłby do tych zawodników i przekonał, że są w stanie wygrywać.
Po doświadczeniu z Beenhakkerem na 100% następcą zostanie Polak.
Pytanie tylko kto? Straszy nas Majewski, to byłby strzał w stopę. Chcę wierzyć, że plotki głoszące, że posadę selekcjonera ma on gwarantowaną są tylko plotkami. Najpoważniejszym kandydatem jest Smuda. Tyle tylko, że on dopiero co podpisał kontrakt z Zagłębiem Lubin. Miałby odejść po jednym meczu żeby zajmować się reprezentacją? Trzeciej kandydatury nie widzę. Skorża - na pewno nie, ma u nas mocną pozycję i zapewne chciałby się odwdzięczyć Cupiałowi za zaufanie i jeszcze raz wywalczyć z Wisłą mistrzostwo i powalczyć o awans do LM. Urban? Nie żartujmy, Legia z meczu na mecz sprawia wrażenie jakby cofała się w rozwoju. Kasperczak? Nie dał rady utrzymać Górnika, a miałby odbudować drużynę narodową?