Kufa wylaczyłem komputer zeby moc sie skupic tylko i wylacznie na ogladaniu meczu, poziom widowiska zenujacy do tego tracimy gola po ch.u. Tego sie nie da ogladac bo predzej to mozna zasnac przy takim meczu wiec przyszedłem sie Wam wyzalic

O Gancarczyku mam jedna mysl. Po co go Leło teraz wpuscił!? Po co pernamentnie pomija goscia przez kilkanascie meczow a nagle jak gramy o wszystko, jest zajebista presja i stres jak skur.... to wpuszcza goscia ktory nie jest zgrany z kadra ;/ Czemu takiemu zawodnikowi nie da sie ograc w meczach z San Marino czy u siebie z Irlandiami Pln. Wiadomo teraz jak Gancarczyk by zawalil mecz to przeciez Leo najmadrzejszy człowiek na swiecie Benhakker powie ze mial racje ze go wczesniej nie wystawial bo dzis dal ciała, ot cała filozofia Holendra. Oby tylko udowodnic ze on najmadrzejszy i postawic na swoim. Juz mnie to wszystko ostro wku...a, oysmy dzisiaj pozegnali sie z myslami o RPA, wywalmy tego dziada i zacnzimy to wsyztsko od nowa. Myslałem ze Janas był zły- cyrk z tym chowaniem sie na Mundialu 2006 - ale to co robi ten siwy dziadek z Holandii calkowicie mnie powala :(
A co do gry naszej w tym meczu to zenada, zero ambicji, zaangazowania, agresji, czy przy 0:0 czy 1:0 dalej gramy sobie tak samo, a co tam
EDIT
Aaaa i najwazniejszego zaponiałem

O Borubarze, teraz widzimy czemu bylismy na MS06 czy ME08, jak Artur bronił na swiatowym poziomie to bylo zajebiscie ale jak sie dostosowal poziomem do reszty kopaczy to mamy co mamy. Co z tego ze rpzy tej bramce sie Artur nie popisal skoro i tak nic nie strzelimy ;/ Kiedys te mecze z Austriami co wygrywalismy 3:2 itp to tylko dizeki Borubarowi bo powyjmowal takie pily ze szok, jesli by nie wyjał to bysmy juz wtedy baty dostawali. Po prostu mielismy słaby atak i swiatowej klasy bramkarza wiec dawało rade wygrywac jedna bramka, teraz słaby atak i sredni bramkarz i a to 2 babole ze Słowacja, a to wpuszczona bramka z Irlandia, a to teraz ze Słowenia i jestesy w kazdym meczu w plecy. Ba teraz mi sie rpzypomina mecz z Armenia na wyjezdzie, przegrany 1:0 i wtedy blad popełnił Artur, i co? I od razu w plecy mecz hehehe porazka, nie ma super Boruca to od razu baty