Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.09.2009, 00:54
Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
zamierzam sobie kupić słuchawki zamknięte... cena to od 300 do 400zł. i teraz pytania:
jaka firma jest dobra
wolałbym bezprzewodowe... ale czy nie jest dużej różnicy w jakości dzwieku niż w przewodowych bezprzewodowe takie żebym mógł podłączyć i do ipoda i do lapka... mile widziane propozycje... jeśli byłyby jakieś słuchawki naprawdę dobre to mógłbym dać nawet i 500zł. ale to musiałyby mnie jakieś urzec... jak jest ktos na forum kto sie na tym zna to prosiłbym o priv...
Dobre słuchawki mają długi i gruby kabel więc tu nie ma problemu, tyle że dobre słuchawki to dopiero połowa sukcesu.By rozkoszować się pełnią dźwięku potrzeba dobrego wzmacniacza.Jak podepniesz bezpośrednio do laptopa sprzęt za 200 czy za 800 zeta to nie dostrzeżesz różnicy.

Podam Ci taki przykład - sam mam od dawna Sennheisery 515(średnia półka) i jak słucham muzy ze swojego kompa, gdzie wszystko idzie przez baaardzo stary, ale konkretny wzmacniacz techniksa, to dzwięk potrafi rozbić mnie na kawałki...Jak te same słuchawki podepne bezpośrednio do kompa kobity(w drugim pokoju) - to jest płasko.
Jak to ma być na lapka i ipoda - pochodź po sklepach , przetestuj kilka modeli w okolicach 200-300 zeta.Jak dla mnie bez konkretnego wzmacniacza nie ma sensu inwestować w coś droższego.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 09.09.2009 o godz. 00:57.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując