Cytat:
Oj nie popłacz sie... Co Wy macie z tymi racami...?!... To takie straszne...? Odpaliłby... przynajmniej byłoby mniej piknikowo na kadrze... rzuciłby... są służby porządkowe... Kiedyś jakoś z tym nie było problemów... ba... dalej gdzieniegdzie nie jest to problemem... Nie wiem co się z tym krajem dzieje wszyscy chcą drugą Japonie, Irlandie, Anglię... Jakbyśmy po prostu nie mogli być sobą...
Jak denerwują Cię małe wybryki, nie umiesz myśleć samodzielnie, i przestrzeganie "prawa" jest dla Ciebie najważniejsze to... zapisz się do prewencji...
"prawa" bo takie prawo to jest kpina...
|
Kolego nie spinaj sie tak i pomysl troche. Jak teraz ktos wniesie race i mu sie upiecze to na nastepny mecz race przyniesie debil ktory ja wykorzysta nie do takich celow jakich trzeba. Historia chyba pokazała jakie bydło chodiz na polskie stadiony i mam nadzieje ze to bydlo da sie wytepic. Nie jestem jakims piknikiem tylko fanatykiem ale nie rozumiem jak mozna sie rzucac racami czy bic sie na stadionie a chyba nie zaprzeczysz ze jak w Polsce dasz palec kibicom to zaraz cała reke wezma. Stop temu bandytyzmowi bo pozniej normalny kibic ktory chce kibicowac swojej druzynie ma na starcie miano chuligana i bandyty. I wlasnie tak sie zaczyna, wniesie sobie ktos race, pozniej rzuci ja na kogos pozniej wywola zamieszki - takie fajne to jest jak na meczu kibice chca odgrywac glowna role, tylkos zkdoa ze nie dopingujac tylko awanturujac sie