Wyświetl pojedynczy post
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.09.2009, 16:55
MaG* napisał(a):Wyświetl post
Myślę ,że Skorża zmarnował talent Tomasa w którym był początkowo duży potencjał.
Tez mam takie odczucia, ze Go po prostu "wysiedzial" na lawce, choc teraz widac, ze i tak Jirsak potrafi to i owo. Moze nie jestem stuprocentowo obiektywny, ale gdy Tomas jest na boisku to naprawde widac od niego dobre pilki w przod, czy tez niezle bicie stalych fragmentow. nie wiem, czemu nie mialby grac np. diamentem z Sobolem w srodku, gdzie Sobol by gral klasycznego DM, a Jirsak pilki od niego sensownie posylal w przod badz prostopadle, badz uruchamial skrzydlowych. To dla mnie zawodnik majace potencjal bycie graczem w stylu Szymkowiaka. Ciekawe, jakby potoczyla sie kariera Szymka, gdyby trenowal Wisle Skorza. Pewnie tez grzalby lawe, bo srodkiem trzeba bronic, a skrzydla napedzaja atak. Maciek jeszcze nie zauwazyle, ze na skrzydlach nie ma CR, tylko przykladowo Lobodzinskieggo, ktory z bieganiem szybko przy linii i z dryblingiem od pewnego czaasu ma problemy. Ja tam jakos nie widze, aby ta taktyka dzialala na boisku i wlasnie dzieki niej Wisla byla teraz liderem.
Odpowiedz cytując