Wyświetl pojedynczy post
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.09.2009, 18:08
LuKaS TSW napisał(a):Wyświetl post
Piłkarze powinni brać przykład z koszykarzy jak podchodzi się ambitnie do gry.Po dwóch spotkaniach obejrzanych(tzn jednym całym i tym trwającym) moje odczucia są pozytywne,promocja Eurobasketu chyba się udała

Jak najbardziej, zresztą zawsze mi się wydawało że Koszykarze w Polsce po mimo tego ze odstają nieco od czołówki zawsze wykazywali więcej determinacji i ambicji niż piłkarze.

Co do meczu, całkiem nieźle idzie, na początku martwiła mnie skuteczność za 3, później to skorygowali, ale dla mnie nie do pomyślenia jest, że przy takich graczach pod koszowych jakich posiadamy, przegrywamy w zbiórkach z Bułgarami, na dokładkę przeciwnicy zaliczyli też parę zbiórek w ataku i to trzeba poprawić bo w starciu z mocniejszymi rywalami może być kicha..

P.S. Nie chce na razie oceniać gry Logana, ale jak zawisł w powietrzu w ostatniej sekundzie 2 kwarty, mając przed sobą gracza wyższego o głowę, a następnie umieścił piłkę w obręczy, gdy ryknęła syrena to przypomniał mi się Jordan za starych dobrych lat.
Ostatnio edytowane przez igortsw : 07.09.2009 o godz. 18:34.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując