Wyświetl pojedynczy post
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2009, 17:54
IndykTSW napisał(a):Wyświetl post
Nie widziałem tego "betonowego kloca" który ma być na Legii ale muszę przyznać że w porównaniu z naszym okrąglakiem prezentuje się fatalnie. Jego wygląd na tym projekcie przypomina mi taki zakład pracy z czasów głębokiej komuny który jest u mnie w mieście. Te wielkie okna, wystarczy tylko żeby świeciło przez nie co chwile od spawania albo kucia. Nie wiem z jaich materiałów będzie wybudowany ale mam wrażenie że zaraz spadnie na trybunę pod sobą. U nas wystarczy poprawic tę ścianę przed okraglakiem,jakieś zabiegi estetyczne i jest przynajmniej z wyglądu nowocześniej.
Tjaa super, skoro legijne studio kojarzy Ci się z komunistycznym zakładem pracy, to ciekawe, jak musi Ci się kojarzyć to szaro-bure pudło przed okrąglakiem i jakim cudem jeszcze go bronisz.
Bo mnie, jak już pisałem, to nasze zafajdane pudło "ni w pięć ni w dziesięć" wygląda na stację trafo, ewentualnie jakiś budowlany składzik, albo miejski szalet. I coś mnie się wydaje, że już lepiej mieć "komunistyczny zakład pracy" z dużymi oknami, niż stację trafo przy samej murawie.

Okrąglaka mógłbym tolerować, gdyby nie to prostokątne g**** przy murawie będące jego częścią. Legijne studio to szczyt architektury w porównaniu do tego pudła.
Ostatnio edytowane przez Jazon : 06.09.2009 o godz. 17:59.
Odpowiedz cytując