Wyświetl pojedynczy post
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2009, 17:07
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Sranie na głowę Bnhakera uważam za niesmaczne - nawet Trappatoni, Robson czy Mhourinho (czy jak to się pisze) nic by tu nie pomogli...
Ja uważam za smaczne. Owszem mamy słabych kopaczy - gorzka prawda, ale to co robi ten siwy dziad to jest po prostu karygodne. Pierwsza sprawa: powołania, przecież to aż niesmaczne jest co on wyprawia - Trałka (który sam przyznaje że jest w beznadziejnej formie i dziwi się trenerowi (sic!)), Komorowski, Polczak, wcześniej Zahorski i Pazdan... Nie potrafię doszukać się tu jakiejkolwiek logiki.
Druga sprawa, powiązana z powołaniami: promocja polskich kopaczy. Do dzisiaj zastanawia mnie casus Kokoszki - facet był w cienkiej formie dostawał powołania, sprzedano go do Włoch, forma się coś tam poprawiła - jednak już do reprezentacji nie pasuje... Ciekawe... Niestety Zahorski i Pazdan nie mieli tyle szczęścia. Skąd rzucam takie oskarżenia? Ano stąd, że kiedyś jakaś gazeta próbowała dowieść powiązaniem między managerami kopaczy z de Zuuewm. A on to kumpel z pracy i z życia dla naszego trenejro. Dziwne że sprawę wyciszyli...
Kolejna rzecz. Za przeproszeniem o p i e r d a l a n i e się siwego. Facet bezczelnie przyjmuję posadę w Holandii i nagle przestaje się pojawiać na meczach w Polsce (swoją drogą to może być wytłumaczenie dlaczego robi takie beznadziejne powołania).

A najlepsze jest, jak już ktoś tu wspomniał, że taki Janas czy Boniek po takim jednym meczu zostali by publicznie spaleni na stosie. Siwy ma ochronę... Dlaczego? Bo jest obcokrajowcem? Czy może dlatego że naskakuje na dziennikarzy jak z nim chcą zrobić wywiad i się go boją?

Jeszcze w ramach przypomnienia. Który z trenerów podczas ostatnich 3 dużych imprez (MŚ 2002, MŚ 2006, Euro 2008) osiągnął najgorszy wynik? A który jako jedyny przetrwał, w dodatku praktycznie w glorii chwały?
Mi wychodzi jedna i ta sama osoba...
the end
Odpowiedz cytując