Wyświetl pojedynczy post
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2009, 15:52
Gordian napisał(a):Wyświetl post
? otóż kolego WILU TS ja nie wypowiadałem się na temat przeznaczenia tego pomieszczenia a jedynie jego wyglądu. "Szklany walec" jak to nazwałeś jest twoim zdaniem gorszy od betonowego kloca umieszczonego, ni stąd ni zowąd na piętrze piętrowej trybunie. Gratuluje "mistrzowskiego" poczucia smaku i estetyki.
Nie tyle "szklany walec", który IMO by jeszcze jakoś z dużym trudem uszedł, co to szaro-gliniane kanciaste gówno a la stacja trafo, wychodzące swoim klocowatym gabarytem w kierunku murawy, na tym zdjęciu jeszcze "gustownie" przykryte jakąś plandeką. Nad wystającym z niego jupiterem nie będę się znęcał, bo to było tymczasowe rozwiązanie. Ale generalnie ta część pawilonu to najgorszy architektoniczno-estetyczny syf jaki można sobie wyobrazić. Jeszcze raz, panie i panowie, podziwiajmy!

Ten "betonowy kloc" na Legii wygląda zdecydowanie dużo lepiej. I jakkolwiek jak kibic Wisły staram się przychylniej patrzeć na wiślacki stadion, a stadion Legii oceniać krytycznie, tak co do tej jednej rzeczy nie mam niestety żadnych wątpliwości, że u nas jest to znacznie gorzej rozwiązane.

Ostatnio edytowane przez Jazon : 06.09.2009 o godz. 16:03.
Odpowiedz cytując