Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2009, 12:27
Dlatego w srode musi wyjsc dwojka: Brozek i Lewandowski, bo ci pilkarze swietnie sie uzupelniaja. U Lewandowskiego imponuje mi przede wszystkim sila(mimo szczuplej budowy ciala, cholernie trudno go przewrocic). Po jego wejsci Irlandczycy w koncu zaczeli przegrywac pojedynki glowkowe. Trzeba miec tez nadzieje, ze przebudzi sie Kuba Blaszczykowski, bo wczoraj najslabsze spotkanie od czasow pamietnego meczu z Finlandia. Gramy tylko ze Slowenia, ktora zgromadzila tyle samo punktow ile nasza kadra. Potem mamy miesiac do 2 decydujacych spotkan(po ewentualnym zwyciestwie), gdzie moze nie zostana juz popelnione podstawowe bledy przy powolaniach.

P.S - Rok czy 2 lata temu pisalem tutaj, ze w przyszlosci bedziemy miec ogromne problemy ze stoperami i dzisiaj tak naprawde nie ma kim grac, bo do wyboru sa jedynie: Zewlakow(jedyny klasowy obronca, ktory ma jednak slabszy okres w kadrze), Dudka(rezerwowy, a w dodatku raczej defensywny pomocnik), Bosacki(dla mnie to nie jest pilkarz reprezentacyjnego formatu), Jodlowiec(nieopierzony na arenie miedzynarodowej), Glowacki(popelniajacy szkolne bledy w meczach kadry), czy Kokoszka(z racji wieku i talentu, ktory jednak znowu nie gra w klubie)...chyba nikogo nie pominalem? Kiedys to byl Waldoch, Bak, Zielinski, Hajto, Klos...bylo w kim wybierac. Nie wiem, czy nie mozna bylo namowic Jacka Baka do powrotu na te 4 decydujace mecze? On ciagle gra w fajnym klubie zachodnim, gra w europejskich pucharach, sam sie chyba zadeklarowal pare miesiecy temu, ze jest gotowy do powrotu.
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 06.09.2009 o godz. 12:33.
Odpowiedz cytując