Wyświetl pojedynczy post
Bronowianin
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2009, 14:28
element napisał(a):Wyświetl post
Odnośnie koloru / wzoru krzesełek nie można popełnić falatalnego błędu jaki popełnił Legijny klub, który zamieścili internetową sondę w której głosować mogły co jest logicznym osoby całkowicie niezwiązane z Legią.
Z szydery głosowali na najgorszy i oczywiście skończyło się na tym że wybrano najgorszy z możliwych projektów a faworyzowany przez większość fanów Legii został odrzucony.

Sprawe trzeba załatwić przy kawie i z głową. Najlepiej w porozumieniu z SKWK.
Tego typu sprawy nie można załatwiać poprzez sondy internetowe itp.
Zgadzam się że sonda internetowa to nie jest najlepszy sposób na dokonanie wyboru najbardziej optymalnego wzoru z krzesełek. Ktoś tu nawet wspomniał żeby posłużyć się do tego tą stroną i forum. Tylko ciekawe z jakiej racji, skoro nie jest to żadna oficjalna strona Wisły?

Absolutnie też nie powinno to wyglądać tak że wzór z krzesełek jest wybierany tylko i wyłącznie w porozumieniu z SKWK (czyli w praktyce z kilkoma, może co najwyżej kilkunastoma osobami kierującymi Stowarzyszeniem - bo tak by to pewnie wyglądało). Osoby kierujące SKWK nie mają jakiegoś "monopolu" na Wisłę i z tego względu nie powinni oni o tym zadecydować, a już na pewno nie jako jedyni z pośród kibiców.

Stadion ma być dla wszystkich kibiców Wisły i o tym jak będzie wyglądał powinna zadecydować jak największa ich grupa. Dobrym rozwiązaniem byłaby dyskusja z udziałem przedstawicieli różnych grup kibiców, na którą poza tym mógłby przybyć każdy chętny, mając realną możliwość zabrania głosu.

Ja osobiście nie widziałem jak do tej pory żadnego na prawdę dobrego projektu ułożenia wzoru z krzesełek na nowej trybunie wschodniej. Projekt który zwyciężył w zorganizowanym jakiś czas temu konkursie na oficjalnym portalu klubu był jak dla mnie kiepski. Już znacznie lepszy był ten który zajął miejsce drugie.

Gdyby to ode mnie zależało to zostawiłbym tą trybunę bez żadnego wzoru i napisu - po prostu same niebieskie krzesełka. Nasz stadion jest dość niewielki i każdy "przesadzony" wzór pomniejszałby jeszcze jego wnętrze optycznie. Moim zdaniem najlepszym wyborem byłoby po prostu ułożenie tylko i wyłącznie niebieskich krzesełek. Biała Gwiazda na czerwonym tle na trybunie północnej wystarcza - podkreśla że to miejsce przeznaczone jest na młyn, że z tego miejsca prowadzony jest doping. Na pozostałych sektorach nie dawałbym żadnego wzoru. Taka jest moja opinia na ten temat.
Odpowiedz cytując