Wyświetl pojedynczy post
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.09.2009, 08:42
Canis Lupus napisał(a):Wyświetl post
Dziwne, że u nas w okręgówce są tacy piłkarze a w "ekstraklasie" ich nie ma. Bo jak dla mnie to CSKA gra w fazie grupowej Ligi Europejskiej a polskich drużyn tam nie ma. I trudno też dyskutowac o wyższosci ligi Polskiej nad Bułgarską, bo znalazłoby się nawet na tym forum kilku ludzi, którzy tej wyższości nie zauważają (a świadczą o tym druzyny w europejskich pucharach, których, jakby nie patrzeć, Bułarzy mają więcej ).
Bo w polsce nie ma systemu szkolenia mlodziezy a co za tym idze nie ma nikogo kto by sie nimi interesowal. Nikt nie interesuje sie tymi ligami- gralem to wiem nawet pies z kulawa noga nie przyjedzie popatrzec. Ja tu nie mowie o klubach z ekstraklasy ale I i II liga powinna sie zainteresowac.

Myslisz ze Blaszczykowski bylby zawodnikiem Wisly gdyby nie Brzeczek ktory go lansowal?, na pewno nie, nie pewnie by sie chlopak rozbijal gdzies po nizszych ligach do tej pory.
Bo ile bylo smiechu nawet tu na forum ze Wisla sie upokozyla interesujac sie chlopakiem z IV ligi bo mistzowi kraju nie wypada.
Powód: emigracja nie upoważnia do braku szacunku dla Ojczyzny! Polska !
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 06.09.2009 o godz. 05:08.
,
Odpowiedz cytując