To daj go również mi " Tracący kontakt z rzeczywistością" Wolfy (nie powinno Cię to obrażać , skoro dopuszczasz ten sam zwrot w stosunku do naszego trenera) . Skoro nie potrafisz pilnować forum i jeszcze oczekujesz poklasków, to widocznie minąłeś się z powołaniem. Szkoda, że z jednoczesnym zbanowaniem
mic'a, usunąłeś także jego ostatnie wpisy które były merytoryczne, aczkolwiek chyba bardzo niewygodnie dla Ciebie :-( Jednoczenie drugi dzień, nie potrafisz wywalić, jednozdaniowego paszkwila obrażającego naszego trenera:
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=2278 (Tak wiem, to mniej więcej Twój tok myślenia, dla takich jesteś więcej niż pobłażliwy. ) Ciekawe kto następny po mnie? Chyba nie posuniesz się do zbanowania Markusa, który co prawda tylko w sprawie transferów, aczkolwiek ostatnio zbyt często w waszych polemikach miażdży Cię argumentami? Ośmiesza Cię strasznie
Określenie które ostatnio często stosujesz "preudomoderator" bardziej pasuje do Ciebie, niż do mic'a którego nazwałbym "postronnym obserwatorem" człowiekiem inteligentnym, potrafiącym dostrzegać pewne fakty i niebojącym się głośno o nich mówić, za co niestety mu się dziś oberwało :-( Ty natomiast zachowujesz się jak ci strażnicy z "eksperymentu Zimbarda" za bardzo wczuwasz się w role... Jakoś nie przypominam sobie by ktokolwiek miał jakieś obiekcje do Rav'a, Piotra, Marcinaaa, Shella,Menela, Poodela, Planktona, itp. nikt na nich nie narzekał

Problemy pojawiły się gdy w tym gronie znalazł się pewien kogucik z przerośniętym ego. Mam nadzieję, że kiedyś uda Ci się pobanować wszystkie osoby krytykujące Twoje zachowanie , zostawisz zamych klakierów do poklasku. Tego Ci życzę ;-) Łysy