Wyświetl pojedynczy post
pio
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2009, 20:22
nero napisał(a):Wyświetl post
taki nietypowy problem...
Może ktoś pracował jako kierownik itp. w Orange będzie wiedział...

mam numer w Orange od ponad 4 lat, numer cały czas doładowywany, kończyła się kasa na karcie to leciałem od razu po karte. Gdyby wyciągnąć średnią to sądze że doładowywałem 40-45 zł na miesiąc. Przez 4 lata bez zobowiązań! Chce teraz przejść na abonament, ale żeby coś z tego mieć bo jak mam dostać taką samą ofertę na abonament jak normalny Kowalski to mam to gdzieś. Ludzie w Orange bardzo niekompetetni. Jakiś czas temu było w Orange to w jednym salonie Pani mi wymieniła co mam więcej, a w drugim powiedziała że mi nic nie przysługuje. Dzisiaj dzwoniłem na *100 dowiedziałem się od Pani, że przysługuje mi tylko 50 zł lub 100 zł jednorazowego bonusu, a tak wszysko co przeciętny Kowalski ma. Uważam, że jakieś niezłe bonusy mi się należą... Gdzie z tym problemem uderzyć ? telefonicznie? osobiście? mailowo?

Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Lepszej oferty jak przez sklep na orange.pl chyba nigdzie nie uzyskasz, niestety.
Przy przedłużaniu umowy na abonament (ale właśnie abonament ) najlepszą ofertę dostałem właśnie podczas rozmowy telefonicznej, chyba dzwoniąc pod nr *400? i jednego się nauczyłem - nie chodzić do salonów z takimi sprawami, bo tam traktują wszystkich tak samo czy to nowy, czy używany abonent/klient.
Więc jak nie dostaniesz w orange satysfakcjonującej Cię oferty, to sprawdź u konkurencji co są w stanie Ci zaoferować w zamian za przeniesienie numeru do ich sieci - może się okazać, że wyjdziesz na tym dużo lepiej
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!...

RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim

http://www.myspace.com/pio.m
pio
http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee

wszyscypio
Odpowiedz cytując