Wyświetl pojedynczy post
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2009, 17:30
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Do Tbilisi Kasperczak robił w klubie co chciał,
Tylko za czasów Kasperczaka działaliśmy tylko na polskim rynku transferowym a tu byle kopacz kosztował krocie tak naprawdę to nie wiem kogo Kasperczak miał kupić kogo pominął?

Ja to widzę tak trener bierze pełna odpowiedzialność za wyniki czyli Mistrz i min faza grupowa LE za rok a jak nie to pewnie będziemy budować Wisłę z innymi ludźmi , nie wiem czym tu sie przejmować.

Skorza bedzie tylko dokonywał ostatecznej selekcji czyli na dzien dzisiejszy jakość transferów zależy o Csaplara i Edka , nie wiem co potrafi Edzio ale Csaplar ma zapewne lige czeska w małym palcu a tam dobrych piłkarzy "rodzi sie 4 razy więcej za podobne pieniądze albo mniejsze , bo jakoś nie słyszałem żeby Jirsak czy Singlar negocjowali tygodniami swoje kontrakty .

Jedyne co mi sie nie podoba to wywalenie Bednarza mozna mu było faktycznie odebrac decydujacy glos na pewien czas ale szkoda rezygnować z człowieka robiącego tyle dobrej roboty a co dla mnie najwazniejsze robiącego to coraz lepiej bo z okienka na okienko transfery bylu coraz lepsze
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 03.09.2009 o godz. 17:44.
Odpowiedz cytując