Wojtas napisał(a):

Po rzeczowym przemysleniu faktu ze Bednarza juz nie ma ,uwazam ze madrze piszesz....
Bazą dla pomyslu zwolnienia Bednarza bylo to zeby Skorza mial decydowac o przydatnosci danego zawodnika jakiego mu podesla Edek i Jozek.
W ten sposob tylko trener otrzymuje kompetencje by ustalac kogo chce a kogo nie.
Pomysl wielce szlachetny ,ale czy wypali
Skorza jako ten ktory ma calkowitą władze nad kszałtem kadry itd..Ja wiemy ma on pewne wady od trzymania sie swoich nazwisk po problemy z mobilizacja zespolu. A tu nagle dostaje kompetencje absolutnej kreacji kadry..
Jesli cos sie nie powiedzie to juz wiemy kogo RN wywali z hukiem jako pierwszego.Z jednej strony Maciej dostal wolne krzeslo ale musi sobie zdawac sprawe ze jest to tez gorące krzeslo.I to bardzo...........
|
Łooooo, gdzie ja jestem....drużyna w lidze 5 meczy ,komplet punktów a ludziom sie łbach przewraca, co bedzie jak przyjdą gorsze okresy. Co Wy myśleliście że my Barceloną zostaniemy.Jeszcze parę dni temu większość jechała Bednarzowi od Łysego ch...a , jeden artykuł i gość jest uwielbiany.Przecież nie trzeba było być prorokiem co powie bo identyczne artykuły był jak wylecial Mielcarski, a potem Kasperczak.Każdy mial super kandydatów do gry ale RN blokowała i to były przyczyny jakiejś tam porażki.
Coby nie mówić to niepodpisanie Kosowskiego i dobrego bramkarza obciąza Bednarza bo nie wierze ze Kazmierski ma tyle do gadania żeby 19 osób zablokowal
Na razie jako jedyny to jednak Skorza w zeszłym roku bez transferów z moim zdaniem bardzo średniej klasy grajków coś zrobił.A jaki będzie jako menago...coż zobaczymy