Wyświetl pojedynczy post
obcyTSW
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2009, 12:17
wislacki napisał(a):Wyświetl post
Zapomniałeś jeszcze o górniczku . Dziś mi o tym przypomniał pewien człowieczek na rozpoczęciu roku, który podszedł do mnie i z kamienną twarzą oznajmił: Na lubelszczyznie rządzi tylko górnik i motor, nie zapomnij o tym bo wpie*dol"
Tym bardziej się ciesze, że Wisła zagości na lubelszczyznie Zapraszamy!
Pamietam o Górniczku studiuje w tamtych stronach i chcac nie chcac znam ludzi ktorzy kibicuja lubelskim ekipom, jeden nawet jest z mojego roku, obecnie zatrzymal mu sie kibicowski staz bo jest na zakazie a ten czlowiek ktory Ci to powiedzial jeszcze pare miesiecy temu o Motorze zapewne by sie wypowiadal calkiem inaczej bo wczesniej Gornika z Motorem nic nie laczylo wydaje mi sie ze uklad Górnik-Motor nie jest zbyt trwaly ale to inna bajka. Dla mnie jednak Hetman to ekipa nr 2 na Wschodzie. Nie dawno Chelmianka i Górnik wybraly sie w rejony Hetmana i nie skorzystaly z zaproszenia bo Hetmanowcy chcieli im umilic pobyt. Nie ma sie co dziwic bo Motoru z nimi nie bylo a bez niego te ekipy maja juz o wiele mniejszy potencjal i Hetman ich przerasta nie umniejszajac niczego tym ekipom kazdy ma swoj poglad na ten temat, ja opieram sie na wydarzeniach z ostatnich lat no i czaszem zaczerpne rady kogos kto czesto wyrusza na kibicowskie wojaze po Lubelszczyznie Wracajac do meczu to tak juz ktos wspomnial wczesniej, trzeba uwarzac bo zespoly z nizszych lig juz wiele razy napsuly krwi ekipom z ekstraklasy nawet. Puchar Polski to okazja wlasnie dla takich zespolow jak chocby Hetman aby sie pokazac i sprawdzic z lepszym klubem z wyzszej ligi i napewno fakt ze graja z Mistrzem Polski da im dodatkowy zastrzyk i beda chcieli sie pokazac jak najlepiej. Ja juz sie nie moge doczekac tego meczu
KUPIĘ SZALE:

Wielka Wisła
Wasza nienawiść
Grzegórzki Nowe
Lechia On Tour
Reymonta Outlaws
White Star Power
Wisła Pany
Władcy Dolnego Śląska
Legiony Wrocławia
Armia Białej Gwiazdy (na wzór flagi)
osiedlowe Lechii