Wyświetl pojedynczy post
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2009, 12:13
gooro33 napisał(a):Wyświetl post
Piszesz, rozniez o nim, ze jest to trener co do ktorego fachowosci mozna miec duze watpliwosci.
Wydaje mi sie ze jezeli odnosil sukcesy jako trener to poradzi sobie tym bardziej jako nasz skaut.
Pamietam jego prace w Wisle Plock i podjal sie ciezkiego zadania, nie zawsze odnosi sie sukcesy. Jednak styl gry Wisly zmienil sie na duzy plus.
Co do jego pozniejszej pracy to wystarczy sprawdzic w wikipedi ze nie byl bezrobotny i prowadzil Viktorie Zizkov , oraz pracowal jako jeden ze skautow EVERTONU co mowi samo za siebie.
Co do Kasperczaka to doszedl jedna runde dalej w pucharze UEFA.

Chodzi mi glownie o to, ze nie lubie jezeli skresla sie kogos zanim jeszcze mozna oceniac efekty jego pracy.
Krytykowac zawsze jest najlatwiej!!
Pamietam jak odchodzil od nas Grzesiu Mielcarski i po zawirowaniach trafil do nas Bednarz i wykonal kawal dobrej roboty pobijajac swojego poprzednika zarowno pod wzgledem pilkarzy ktorych zakontraktowal do naszego zespolu(jakosc jaka wniesli do zespolu), jak i pod wzgledem rodzaju kontraktow jakie podpisywal z zawodnikami.
nie mam zaufania do trenera-menagera - kolegi swoich podwładnych (J. Kazimierski np.) Skorży
więc nie mam również tego zaufania do zatrudnionych przez niego skautów.
Marszałek wyraził istotę problemu. I z nim zgadzam się w 100%
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując