Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.09.2009, 00:27
Jestem zbudowany reakcją na wykopanie Łysego - oczywiście nic nie mam do osób cieszących się z tego ale nie ukrywam że bliżej mi do ludzi którzy uważają że Łysy zrobił tu u nas jednak coś dobrego i jego wykop może nie być dobrą decyzją.

To jest też o tyle dziwne że tak na pierwszy rzut oka sprawa jest jasna.Oficjalnie mówią nam że to Skorża wraz z 2 osobami przejmie schedę po Łysym.Jednak po tych 10 już latach trochę poznaliśmy naszego właściciela i wiemy dobrze że Cupiał przegrywać nie lubi...szczególnie kiedy wiążą się z tym duże straty finansowe.Dlatego albo
a)przekonano Cupiała że Łysy jest przynajmniej współwinny temu.
b)o tym pisałem już - Dano Skorży uprawnienia tylko na papierze, w takim sensie że nie dość że teraz mamy martwy okres jeśli chodzi o transfery, to nawet za pół roku tych pieniędzy(przez Levadie) i tak nie będzie.

Ogólnie rzecz biorąc masakra po Tallińska nie spełniła się - Żadnej wyprzedaży nie było - pozostawiono trenera - imo mądrze bo takie 'szybkie dile' nam nigdy na dobre nie wyszły a jak wiadomo trenera zawsze można zwolnić - byle mieć lepszego następcę.

Start w lidze czysto piłkarsko nie powala na kolana ale punktowo tak.Mam nadzieje że przysłowie co cie nie zabije , będzie miało u nas zastosowanie.

A jeśli Jacek to czyta to na prawdę dzięki za te ponad 2 lata.Było raz lepiej , raz gorzej ale na pewno nie gorzej niż to było u poprzedników.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując