saklak1906 napisał(a):

WISLAK68 niech ten system zacznie funkcjonowac a potem zaczniemy krytykowac jak bedzie zle. Juz nie takie zeczy przerabialismy i wciaz Wisla istnieje to i to przezyjemy, nie chce mi sie wierzyc zeby Wilczek z Cupialem chcieli zmienic na gorsze cos co bobrze funkcjonowalo.
Skoro Skorza ich przekonal do takiego sposobu funkcjonowanie tej komorki w klubie to znaczy sie ze mu zaufali i widza szanse powodzenia tej mysli.
A ja tam wierze Mackowi bo to ze jest fachowcem nie trzeba udowadniac.
Ilez bylo placzu ze nie ma u nas siatki skautow jak idzie nowe to zaczyna sie lamet bo nowe i nie wiadomo co bedzie.
I na koniec bo nie chce mi sie z toba polemizowac jakos bardziej ufam Skorzy ze ma racje niz tobie wiec bez odbioru.
|
Oczywiście że nasze dyskusje tutaj to czyste spekulacje bo przecież nie wiemy jak to ma funkcjonować. Odnoszę jednak wrażenie że jeśli miałoby to polegać na zwykłym przejęciu obowiązków JB przez MS to Maciek nie da rady. Ze względu na ilość pracy i brak merytorycznego przygotowania do pełnienia funkcji managerskich. Jesli mówimy o profesjonalnym działaniu a nie o partyzantce jak za Kapki to w klubie musi być ktoś kto będzie odpowiadał tylko i wyłącznie za sprawy kontraktowo/transferowe jakbyśmy go nie nazwali (dyrektor sportowy, manager). I moim zdaniem błędem jest że pozbywamy się z tej funkcji JB. Trudno nam będzie znaleźć na jego miejsce kogoś równie dobrego.