Wyświetl pojedynczy post
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2009, 21:08
wolfy napisał(a):Wyświetl post
No cóż, istnieje jeszcze taka możliwość, że Skorża ze swoich nowych uprawnień nie zdąży skorzystać. Model kasperczakowski - koniec rundy i zmiana, bez względu na wyniki. To raz.
Dwa - transfery w następnym okienku będą w pierwszej kolejności z klubu. I tu raczej Skorża będzie robił za figuranta i zbierał cięgi od dzieci neostrady za to, że nie prowadzi polityki transferowej na miarę Wisły.
Generalnie jednak - ciekawym, jakich to napadziorów sprowadzi Skorża w miejsce Brożka, bo przyznam szczerze, że informacja o Janczyku mnie zabiła. Trzeba będzie przygotować listę piłkarskiego szrotu cieszącego się "rispektem". Matusialdo poza zasięgiem, Sikora raczej też... Odkurzenie Frankowskiego przed pucharami - to by dopiero był majstersztyk - w obecnej formie gość przy porządnych stoperach nie istnieje.
Zapowiadają się ciekawe czasy, niestety.
Frankowski w C+ ekstra, gdy go widziałem jak po rzutach z autu Szymkowiaka pakował identyczne bramki jak te z początku rundy, a potem gdy obaj narzekali że jeden nie może za mocno kopać a drugi za słabo, bo im sie nogi rozlecą - wtedy sobie zdałem sprawę jak słaba jest polska liga, że starzy wyjadacze, którzy mają w sobie jeszcze dawną wirtuozerię - sprawiają, że inni młodsi powinni ze wstydu chować się po narożnikach boiska.Franek to już przeszłość, dawnych wspomnień czar. Chociaż podobnie jak Mirek, umiejętności ma wyższe niż praktycznie każdy zawodnik ligi.
Odpowiedz cytując