Wyświetl pojedynczy post
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2009, 20:46
Mogliśmy mieć ciastko, lub zjeść ciastko

Kolejna kompromitacja w Europie nie doprowadziła do zmiany trenera lecz do zmiany systemu prowadzenia klubu. To wg mnie jest bardzo dobrym posunięciem. Powinniśmy czerpać wzorce od najlepszych, ale jednak wszystko musimy robić z głową. Sieć scoutingu i trener-manager - dla mnie jest to idealne rozwiązanie. Tylko pod słowem sieć scoutingu powinno kryć się więcej niż tylko 2 osoby, po takiej reorganizacji powinniśmy mieć pod obserwacją takie miejsca jak bałkany, czechy, słowację, powinniśmy wykorzystywać nasze dobre kontakty z menago Marcelo. Teraz Skorża może stracić pracę zarówno za złe wyniki, jak i złe transfery. Jestem pewien, że nie dojdzie do tego do czego doprowadził Henio(ciężko byłoby powtórzyć jego transferowy wyczyn )

Co do Bednarza, to miał swoje zawodowe porażki, jakie wymienili koledzy wyżej, ale ja jego pracę oceniam pozytywnie. Transfery tego okienka mnie na prawdę mocno zaskoczyły (pozytywnie)

P.S. Do kolegów wyżej jeżdżących po Skorży - Maciek wygrał 2 razy ligę z najsłabszą kadrowo zespołem od lat. Może jestem głupi, może tylko ja uważam za ważniejsze mistrzostwo wynikające z 30 pojedynków - czyli w miarę z równej formy przez cały sezon, niż porażkę z mistrzem Estonii - 2 mecze
Ostatnio edytowane przez grogoriogreg : 01.09.2009 o godz. 20:49.
Odpowiedz cytując